Zoeken
Leverancier
Hefbruggen
Jema Autolifte A/S ontwerpt, ontwikkelt en tekent alle hefbruggen. Dit maakt het mogelijk dat de kwaliteit, innovatie en ontwikkeling van een Deense en Europese standaard is. Voor de start van de fabriek heeft Jema Autolifte A/S uitvoering onderzoek gedaan naar welke componenten en welke leveranciers geschikt zijn. Dit heeft geresulteerd in een goede samenwerking met verschillende leveranciers mbt tot de kwaliteit en de levertijd. Wij houden zelf voorraad van alle reserve delen van onze producten.

Banden de- en montage machines en balanceer machines.
Voor de productie van de Banden de- en montage machines en balanceer machines heeft Jema Autolifte al jaren lang een partnership met een van de grootste fabricanten van deze machines. Deze samenwerking heeft ons de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wij kunnen u de beste service leveren, wij houden zelf alle benodige reserve delen op voorraad. Wij kunnen onze distributeurs en onze eind klanten altijd een gemakkelijke en snelle oplossing bieden.

Garage equipment
Jema Autolifte A/S is een samenwerking begonnen met een van de grootste leveranciers van garage equipment. De kwaliteit en de prijzen liggen op een concurrerend nivo. Alle producten zijn TÜV gecertificeerd, ook de producten die wij van externe leveranciers betrekken. Jema Autolifte A/S levert geen producten die niet CE gecertificeerd zijn.

Snel menu
Hefbruggen
Werkplaatsinrichting
Accessoires


Jema Autolifte
Industrihegnet 2
4030 Tune

Denmark

Tel. (+45) 48180300

Email: info@jemaautolifte.nl

DK18530473

Bekijk met BTW
Disclaimer
Over ons
Verzenden
Jema Autolifte
Industrihegnet 2, 4030 Tune
Tel. (+45) 48180300
Email: info@jemaautolifte.nl