Zoeken
Kwaliteit

Het begint met een idee.
Alle werknemers, zoals business managers, ingenieurs, productiemanagers en lassers zijn uitstekend opgeleid en geschoold om het ontwerp en de productie van onze Jema Autolifte producten uit te voeren. Jema Autolifte heeft zijn eigen ontwikkelings afdeling, hier onstaan alle ideeen en zorgen onze hoog gekwalificeerde engineers dat deze ideeen werkelijkheid worden.

Vanaf het onstaan van een idee tot het moment dat het product op de markt komt gaan wij door een lang proces waarbij er gekeken wordt naar de geldende eisen, ervaringen van gebruikers en onze eigen inzichten. Jema staat voor veiligheid en hoge kwaliteit, hieraan doen wij onder geen enkele omstandigheid consessies.

Jema Autolifte onderaannemers
Jema Autolifte heeft al geruime tijd Gewerkt aan het vinden van de juiste leveranciers die kwalitatief hoogstaande componenten leveren voor onze producten.

Jema Autolifte heeft een leverancier systeem om ervoor te zorgen dat wij altijd de beste en leveranciers gebruiken, of dit nu in Europa of Azie is.

Certificering onderdelen
Alle componenten zijn gecertificeerd volgens de geldende Europese normen. Onderdelen worden getest alvorens deze worden aangekocht.

Productie controle
Jema Autolifte ziet het als haar plicht om ervoor te zorgen dat onze distributeurs en klanten een perfect product ontvangen. Hiertoe worden alle hefbruggen 100% gemonteerd en getest voordat deze worden verpakt en verstuurd. Door onze samen werking met TÜV hebben wij een systeem gecreerd waarbij fouten tot een minimum worden beperkt.

Dit betekend dat onze producten ruimschoots kunnen concurreren tegen de gevestigde europeese merken die op de markt zijn. Wij leveren perfecte en betrouwbare producten. Jema Autolifte is zich er altijd van bewust dat veiligheid, bedieningsgemak en betrouwbaarheid de 3 belangrijkste factoren voor klanten zijn te besluiten een Jema Autolifte product aan te schaffen.

Veiligheids ontwikkeling.
Jema Autolifte heeft op een sevice systeem ontwikkeld dat zelf aangeeft wanneer de hefbrug service nodig heeft. De brug geeft zelf aan wanneer het tijd is om Jema te bellen om een service afspraak in te plannen. Dit is ontwikkeld zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken omdat hierdoor de hefbrug altijd werkt volgens de geldende normen.

Jema Autolifte beschouwt het als haar hoogste doelstelling niet alleen hefbruggen te verkopen maar om haar klanten een uitmuntend product te leveren dat bijdraagt aan het veilig verrrichten van het werk in garages over de gehele wereld.

Deens design - Duitse goedkeuring - wereldwijd verkocht

Snel menu
Hefbruggen
Werkplaatsinrichting
Accessoires


Jema Autolifte
Industrihegnet 2
4030 Tune

Denmark

Tel. (+45) 48180300

Email: info@jemaautolifte.nl

DK18530473

Bekijk met BTW
Disclaimer
Over ons
Verzenden
Jema Autolifte
Industrihegnet 2, 4030 Tune
Tel. (+45) 48180300
Email: info@jemaautolifte.nl